Pennut syntyivät 5.2.2019

Hurja jännitysnäytelmä päättyi tiistaina 5.2 Runebergin päivänä. Fialla silloin päiviä täynnä 67. Edelliset pentueet syntyivät päivänä 61, eli kyllä sitä odotettiin. Maanantaina käytiin eläinlääkärissäkin tarkistamassa ultralla tilannekin.

Sitten vain takaisin odottamaan alkavaa synnytystä. Maanantaina klo 23.15 alkoi jo tapahtumaan. Mietittiin jo että näinköhän eka syntyy maanantain puolella, mutta eka pentu syntyi klo 3.30. Mustavalkoinen tyttö, paino 410g. Seuraava syntyi klo 4.50, mustavalkoinen tyttö, paino 410g. Sitten odoteltiin kauan. Käytiin kävelemässä ym. Soitin jo kahdelle lääkärillekin. Kolmas syntyi klo 8.54, mustavalkoinen poika, paino 425g. Vika tulikin sitten nopeasti, klo 9.20 syntyi merle narttu, paino 410g.  Synnytys oli ohi. Kesto 5h 50min. Huh, synnytys ohi. Nukuin 15 min. Ja kun edellisenkin yön olin valvonut Fian vieressä niin olin ihan zombie. 🙂

mde