Pentuesuunnitelmia! Uutisia…

Fian juoksu alkoi perjantaina 17.3. Kaikki asiat vaan eivät valitettavasti mene aina niinkuin toivoo. Viime hetkellä Fialla vaihtui uros. Onneksi nopealla aikataululla löysin todella komean, terveen, mukavan oloisen ja mahtavalla sukutaululla varustetun uroksen.  Peatdigger Roy eli Rocky.

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER51592%2F14&R=297

Rocky erittäin kiltti kaikille ja muutenkin hyväluonteinen koira. Työmoraali on kohdillaan lajissa kuin lajissa. Rockyn päälaji on agility ja toko.  Rocky on  testannut myös hakua ja rauniota. Rocky on käynyt myös lampailla ja on syttynyt lampaista. On kaikessa erittäin hyvä ja motivoitunut. Kesällä Rocky rakastaa uida. On kaikinpuolin mainio harrastuskaveri ja muutenkin paras ystävä. Kotona rauhallinen, on hyvin yksikseen. Ei ole mikään herkkis, ei pelkää ilotulitusta yms. Koko noin 20kg ja 54cm. Lyhytkarvainen trikki.

Rockyn äiti on Becca (joka on todella hieno ja upea agilitykoira). Beccan isä on taas Wallu, eli Fian edellinen sulhanen (ja siis Fokuksen isä). Rockyn isä on ruotsintuonti, Kronvallaren Njord. Njord on pieni hyvärakenteinen ruskea tricolor uros.

Pentujen odotan syntyvän toukokuun lopulla/kesäkuun alussa. Luovutus tulisi olemaan noin heinäkuun loppupuolella. Kyselyitä on jo tullut ja toki lisää saa tulla. Pennut myyn vain harrastus/työkäyttöön kotikoirina. 🙂 Kaikki tulevat pentujen kodit, haluan nähdä ennen päätöstä, ja mihin kukin pentu pääsee, päätän vasta lähellä pentujen luovutusikää. Käytän myös pentujen luonteen analyysissä ammattilaista apuna. 😉

Tässä kuvia Rockystä: